Siden Kim Johansen i efteråret 2019 valgte at trække sig som socialdemokratiets spids- og borgmesterkandidat i Nordfyns kommune, har socialdemokratiet de facto ikke haft en spidskandidat.

Socialdemokratiet på Nordfyn kan nu meddele at hele tre har valgt at stille deres kandidatur til rådighed og socialdemokratiet skal derfor afholde urafstemning for at finde den kommende spids- og borgmesterkandidat.

Første valgrunde er afsluttet,

Resultatet af urafstemningen har vist, at ingen af de tre kandidater opnåede de 50% af alle afgivne stemmer og derfor skal der nu afholdes endnu en valgrunde.

De to kandidater der opnåede flest stemmer og dermed er gået videre til anden valgrunde er:

Bernt Nicolysen og Helle waagner.

Der blev i alt afgivet 118 stemmer ud af 192 stemmeberettigede.

Anden valgrunde vil ligesom første runde foregå elektronisk:

Torsdag d. 18/6 modtager I en afstemningsmail fra hovedkontoret ligesom sidste gang. Det kan være en god ide at tjekke sit spamfilter (uønsket mail), hvis mailen lader vente på sig.

Der kan stemmes fra fredag d. 19/6 til mandag d. 29/6 kl. 24.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:

Rikke Jul Andresen, næstformand, mobil 6168 6750

Bernt Nicolaysen, mobil: 3036 6967

Helle Waagner, mobil: 5285 5171

 

De tre kandidater, der deltog i den første valgrunde, var: 

Bernt Nicolaysen:
Der gennem en årrække har været aktiv i det organisatoriske arbejde i socialdemokratiet, dels i Nordfyns kommune og nu senest som kredsformand for Middelfart Kredsen.

Helle Waagner:
Medlem af social- og sundhedsudvalget, Erhvervs-, fritid- og kulturudvalget, samt stedfortræder for det lovpligtige børn- og ungeudvalg.

Pia Longet:
Gruppeformand for A-gruppen i kommunalbestyrelsen, næstformand i Økonomiudvalget samt medlem af Teknik- og miljøudvalget.

 

 

 

Bernt Nicolaisen

Helle Waagner

Webmaster