Svenn Kopp Pedersen

Nr. 11 på listen.

Jeg er 65 år, gift med Signe, har 2 børn og 2 dejlige børnebørn (Mikkel og Magnus).

Bor i Bogense.

Uddannet kleinsmed, socialpædagog og sagsbehandler.

Arbejder som tilkaldevikar på Særslev-Hårslev skolen.

At sikre ordentlig skolegang, dagtilbud og læring for vores børn og unge er et fælles ansvar. Derfor vil jeg arbejde på at bevare vores skoler i lokalområderne. Det er vores opgave som lærere, pædagoger og socialrådgivere, at etablere åbne og trygge rammer, således at forældre kan tage et større medansvar i deres børns liv. Dette kan ske i blå stue, i skolegården, i klubben og på gaden.

På ældreområdet skal vi have en værdig ældrepleje. Vi skal have trygheden tilbage med et fast faguddannet personale. Det er ikke trygt for den ældre, når der over 3 mdr. kommer 50 forskellige. Vi skal have mere fællesskab og mindre ensomhed, derfor mere tid til omsorg. De ældre skal også have ordentlig mad, der smager og lugter godt.

Det går fremad, også på Nordfyn, derfor er det vigtigt, at vi får alle med. Derfor skal jobcentret også være bedre til at give hjælp til de ledige, så de kan komme i regulære job. Vi skal have gjort op med, at de ledige bliver sendt til den ene praktikplads efter den anden. Vi skal også være bedre til at skaffe og oprette flexjob både i kommunen og i den private sektor. Uddannelseskvaliteten for de unge falder, når der er kontinuerlige nedskæringer, derfor skal vi på Nordfyn anlægge en mere visionær kurs, når det gælder vores unge.

Ældreomsorg, uddannelse og bedre infrastruktur, samt gode og holdbare job til de ledige.

Er du enig med mig i dette, så sæt trygt dit kryds ved mig, og jeg skal gøre mit til at det lykkes. Lad os stå sammen om fremtidens Nordfyn.

Webmaster