Bogense

Det gode børne-, familie- og ældreliv er et fokuspunkt, hvor samspil er helt afgørende.

Borgere skal have mulighed for et sundt, aktivt liv og fællesskab.

Sikker transport ved flere cykelstier.

Øge bosætning.

Tidl. ergoterapeut og tillidsrepræsentant for ergoterapeuter i Nordfyns Kommune.

 Jeg er 66 år, gift, har tre børn og fem børnebørn. Fritid bruger jeg til vandreture med Dansk Vandrelag og kreative sysler. Musik og film.

Efter endt uddannelse til ergoterapeut i Odense 1978, arbejdede jeg på OUH, hvor jeg har været tilknyttet alle de forskellige afdelinger på sygehuset og været bl.a. afdelingsleder i en periode.

De sidste arbejdsår var i Nordfyns Kommune – Center for Læring og Trivsel (PPR)

Jeg har arbejdet i politisk styret organisation både i Island og Danmark og nu sidst i Nordfyns Kommune. Kender derfor udmærket det politiske arbejde. Budgetlægning, planlægning m.m. Har siddet i Hoved – Med og Område – Med.

Jeg har været tillidsrepræsentant for ergoterapeuter i Nordfyns Kommune, både inden for voksenområdet såvel som børneområdet. Har været fagpolitisk aktiv det meste af mit arbejdsliv.

Jeg vil gerne arbejde med øget borgerinddragelse, hvor sundhed og fælleskab er i højsæde.  Hvor familierne, inklusiv ældre har et aktivt liv og lever sundere i længere tid. Arbejde for et stærkt civilsamfund hvor man har omsorg for hinanden og tager ansvar for livet og omgivelserne man lever i.

Nordfyn skal være kendt for en ren kommune hvor man er aktiv, lever sundt, kommer hinanden ved.

Med venlig hilsen

Sigridur

Webmaster