Min mærkesag er Nordfyn

Jeg har en overordnet mærkesag: At gøre det absolut bedst mulige for borgerne i Nordfyns Kommune!

Længere oppe i systemerne er der andre politikere som skal tænke på regionen, på landet, på EU –  min opgave er Nordfyn. Det betyder ikke, at jeg er uinteresseret i, hvad der foregår, men det er Nordfyn, der interesserer mig. Og så er det bare helt fantastisk, at vi har en regering og en statsminister, som jeg stoler 100 % på!


Klimakampen er i gang

Der er stemmer i klima, alle er ved at falde over hinanden for at komme med de største mål for beskyttelse af klimaet. Det er simpelthen bare godt, for så kommer der fokus på det, og så vil jeg vælge at fokusere på det, som jeg for Nordfyn synes er lige så vigtigt:

  1. Vores plejepersonale skal forkæles. De skal have gode forhold, de skal være glade for deres job, og der skal være nok af dem. Dermed opnår vi den bedste pleje til vores ældre.
  2. Nordfynske børn og unge skal have den absolut bedst mulige uddannelse og start på livet. Vi skal også have kigget på, om uddannelsesvejledning fungerer.
  3. Nordfyns Kommune skal være attraktiv at bo i og holde ferie i = gode byggegrunde til salg, og vi skal fortsat sikre adgang til Nordfyns dejlige natur, de fantastiske badestrande og børnevenlige cykelruter.
  4. Bogense skal sikres mod havet, Søndersø skal have et medborgerhus og Otterup skal smukkeseres.
  5. Der skal bakkes op om liv og aktiviteter i Nordfyns mange dejlige landsbyer, så de fortsat kan være gode steder at bo i.

 

Født som socialdemokrat

Jeg er født på Bogense Sygehus i 1961 og opvokset i Uggerslev. Jeg føler ofte, at jeg er født som socialdemokrat, selv om jeg som helt ung var noget mere rød. På et tidligt tidspunkt gik det op for mig, at der også skal være fornuft i tingene, og det fandt jeg så i Socialdemokratiet, hvor jeg meldte mig ind, da jeg var i starten af tyverne.

 

Spændende opgaver

Interessen for kommunalpolitik fik jeg, da jeg som journalist på den lokale avis skulle dække kommunalbestyrelsens møder. Jeg stillede op og blev valgt først gang i 2006.

I 2008 grundlagde jeg en lokalavis, og valgte derfor at tage en pause og ikke stille op i 2010. Fire år senere var der faldet så meget ro over min virksomhed, så jeg sagde ja til at stille op igen.

 

Ro i hjernen

Jeg bor i Otterup sammen med min mand Henning. Vi har en flok af dine og mine unger, og nogle skønne børnebørn. Med fuldtidsjob + politikken er der ikke megen fritid, men den, der er, bruger jeg meget gerne i vores have eller ude i den dejlige nordfynske natur.

Efter mange år i mediebranchen skiftede jeg i 2018 fuldstændig branche og blev generalsekretær for DATS, som er en landsorganisation for Dansk Amatør Teater.

 

Derfor skal du stemme på mig

Bliver jeg spidskandidat vil jeg selvfølgelig gå målrettet efter at blive borgmester. Lykkes det ikke, vil jeg gå lige så målrettet efter størst mulig indflydelse. Det vigtigste er, at vi får så meget socialdemokratisk politik igennem som muligt!

Spørgsmål til kandidaterne.

 Her kan du se svar . 

Webmaster