Klaus Hummelhoff

Nr. 13 på listen.

Jeg er født og opvokset i Otterup, er 63 år og efterlønner, gift med Hanne, har tre voksne børn og tre børnebørn.

Jeg er udlært maskinarbejder og har fra 80 til 06 arbejdet som reparatør på Danish Crown slagteriet i Odense. Derefter på Schulstad bageriet i Odense frem til 08, ligeledes som reparatør. Begge arbejdspladser lukkede, så frem til efterlønnen kørte jeg som buschauffør.

I 89 flyttede vi til Lunde, hvor jeg hurtigt blev involveret i det lokale foreningsliv, og i mit arbejdsliv, var jeg tillidsrepræsentant for håndværkerne på slagteriet og medarbejderrepræsentant i Danish Crowns repræsentantskab for alle håndværkerne i fusionen, samt bestyrelsesmedlem i Metal Odense.

Er nu aktiv som næstformand i Socialdemokratiet på Nordfyn og formand for Hjadstrup– Lunde lokalråd.

Alt dette har givet mig indsigt og erfaring, som jeg kan gøre brug af i mit politiske virke.

Derfor har jeg besluttet at stille op til kommunalvalget.

Jeg interesserer mig meget for udviklingen i kommunen, både på land og i by.

Især natur og bosætning er noget, der ligger mig på sinde. Der bør kunne bo mennesker i alle afkroge samtidig med, at der værnes om vor dejlige natur, ved strand, skov og de åbne vider. I byerne skal vi fortsat skabe trygge og rare omgivelser, have et levende handelsliv og gode rammer for industrierne.

Der skal støttes op om foreningslivet. Hvis ikke vi holder fast i alle vore ildsjæle og de mange frivillige i forsamlingshuse, borgerforeninger, sportsklubber, etc. bliver der ikke mange muligheder for vore børn i fremtiden.

Stem personligt d. 21. november, evt. på nr. 13 på listen Klaus Hummelhoff e-mail. hoff@email.dk

 

Webmaster