Kim Fischer Nielsen

Nr. 7 på listen.

Som ny kandidat for Socialdemokratiet er jeg klar over, at jeg kommer til at stå på skuldrene af mange dygtige socialdemokrater, som har kæmpet vores sag indtil nu.  Vores  beslutninger betyder både noget her og nu, men de rækker også ind i fremtiden og kan få betydning for kommende generationer.

Jeg er taknemmelig for alt det, der er nået og er nu parat til at yde mit bidrag i kampen for en bedre fremtid i Nordfyns kommune.

I de kommende 4 år vil jeg kæmpe for:

At vi fortsat investerer i, at så mange som muligt kommer i arbejde og dermed får mulighed for at forme både eget liv samt bidrage til kommunens udvikling.

At vi prioriterer, at børn og unge får en god start på livet samt en faglig stærk ballast i folkeskolen. Det giver barnet et solidt grundlag at udvikles fra.

At vi husker, at blandt de ældre medborgere er det de syge og svækkede, som bør prioriteres, når det handler om tildeling af hjælp. Det er vigtigt at bevare værdigheden, når man ikke selv kan klare sig.

At vi husker, at når psykisk sygdom rammer, så er netværk og støtte ligeså vigtig som medicinsk behandling. Alle mennesker er så meget mere end deres sygdom, og ALLE har gennem hele livet noget at byde på og bidrage med.

Jeg ønsker at være med til at forme vores kommune i fremtiden, men jeg har også et blik rettet bagud over skulderen, for at se om vi har alle med, så ingen bliver efterladt i den hastige udvikling, vi oplever lige nu og her.

Med håb om et godt valg

Kim Fischer Nielsen

 

 

Webmaster