Efter en spændende urafstemning er kandidatlisten til kommunalvalget klar. Der var en stemmeprocent på 47,71574, der er tilfredsstillende.

Mogens Jørgensen fra kandidatudvalget fortalte følgende på bestyrelses- og kandidattræffet den 19. maj:

Vi har nu været igennem en urafstemning om Socialdemokratiets placering på stemmesedlerne til November 2021.

Forslaget om at afholde en digitat urafstemning, hvor alle medlemmer får og har haft adgang til en afstemning, blev vedtaget på vores ekstraordinære generalforsamling. Det er den helt rigtige måde at afholde afstemning på, det at give alle medlemmer denne mulighed. Forud for afstemningen, har hver kandidat kunnet præsentere sig ved at læse om hver enkel kandidat på vores hjemmeside www.socialdemokratiet-nordfyn.dk

Der er opstillet 16 kandidater, og der er repræsentation fra hele det store geografiske område som Nordfyns kommune dækker.

Det er os (valgudvalget) en fornøjelse at kunne præsentere såvel erfarne lokalpolitikere og så sandelig også nye kandidater – der alle har givet udtryk for og vist en stor interesse i at engagere sig i lokalpolitik. For os er det naturligt at hver person tager sit udgangpunkt i sit eget nærområde hvor man bor, har fokus på egne interesser og vigtigt de vil engagere sig i denne. Lokalpolitik er og Nordfynsk politik så der hvor man bor og kommer fra er det helt legalt at medtage egne politiske synspunkter og gøre dem til Nordfynske synspunkter.

I kandidatudvalget, som her ved afslutningen har 2 medlemmer og det er Frank-Larsen ( Bogense ) og undertegnede Mogens ( Morud/Bredbjerg ), der sammen med Jan Poulsen har ansvaret for en sikker gennemførelse og hemmelig afstemning. Hverken Frank eller Jan kunne i dag være tilstede ved offentliggørelsen af resultatet.

Det er ikke sådan, at vi ikke gerne ser flere kandidater der vil lade sig stille op frem til kommunalvalget den 16. november. Vi tager gerne en drøftelse og snak med hver enkelt der kunne tænke sig at gøre en lokalpolitisk karriere så henvend dig blot til os. Vi har også i vores medlemsliste plads til flere medlemmer – du skal vare velkommen.

Her har du resultatet. 

 


1.

Helle Waagner
Borgmesterkandidat
Som spidskandidat deltog Helle ikke i urafstemingen

Læs nærmere om Helle.

2.
Kasper Solberg.

Læs nærmere om Kasper.

3.
Bernt Nicolaysen.

Læs nærmere om Bernt.

4.
Anette Lykke Jensen.

Læs nærmere om Anette,

5.
Dorte Schmidt.

Læs nærmere om Dorte.

 

6.
Brian Lebæk.

Læs nærmere om Brian.

7.
Gert Block Hættlein Rasmussen.

Læs nærmere om Gert.

8.
Heidi Valentin.

Læs nærmere om Heidi.

9.
Johnny Kristtensen.

Læs nærmere om Johnny.

10.
Idrees Haider.

Læs nærmere om Idrees.

11.
Sigridur (Sigga) Thorvaldsdottir.

Læs nærmere om Sigridur (Sigga).

12.
Jane Lydia Gulbæk.

Læs nærmere om Jane.

13.
Thomas Myske Mrzglod.

Læs nærmere om Thomas.

14.
Arne Erlund.

Læs nærmere om Arne.

15.
Svenn Kopp.

Kandidaterne der var til stede ved bestyrelses- og kandidattræffet den 19. maj, der blev holdt på Kystskolen (Krogsbølle skole).
Foto: Erling Jensen.

Webmaster