Vejmand i Nordfyn kommune 

Bosat i Søndersø

Sammen med min kone Monica har jeg tre dejlige børn: Yousaf på 20, Zaki på 10 og Aliza på 5. Jeg kom til Danmark fra Pakistan i 2000, og siden 2003 har jeg været ansat i Vejvæsnet . I mit arbejde kommer jeg dagligt rundt i lokalsamfundet, hvor jeg møder mange borgere, dette giver mig et godt indblik i, hvad der foregår i Nordfyns Kommune. Jeg har været tillidsvalgt i syv år AMR/ TR. Mens jeg var AMR modtog vi priserne “Årets arbejdsplads 2013” og “Nordfyns kommune arbejdsplads”.

I min fritid er jeg aktivt medlem af forskellige foreninger, hvoraf jeg er formand for en af dem: ”Mangfoldighed på Nordfyn”, under denne forening har vi forskellige aktiviteter som “Dans og Dansk” og Søndersø Mangfoldig FC. ud over alt dette, deltager jeg i lokal samfundets aktiviteter.

“Din hverdag er min politik”

Jeg vil gerne arbejde for en klimavenlig og attraktiv kommune , ikke kun for borgerne men også for turister, en kommune med bedre og mere moderne infrastuktur. En kommune hvor ung såvel som ældre føler trykhed. Et velfungerende og effektivt offentligt system er vigtigt. 

I de sidste fire år har jeg varmet op i byrådet som 1. suppleant for A gruppen og er helt klar til byrådsperiode 2021-2025. Jeg håber på din stemme til kommunalvalget.

 

 

Webmaster