Idrees Haider

Nr. 6 på listen.

Mit navn er Idrees Haider, og jeg er 45 år. Jeg bor i Søndersø med min kone Monica, og vores tre dejlige børn: Yousaf på 16, Zaki på 6 og Aliza på snart 2. Jeg kom til Danmark fra Pakistan i 2000, og siden 2003 har jeg været ansat i Vejvæsnet som specialarbejder (Fyns amt, Nordfyns Kommune).

I mit arbejde kommer jeg dagligt rundt i lokalsamfundet, hvor jeg møder mange borgere. Dette giver mig et godt indblik i, hvad der foregår i Nordfyns Kommune. Jeg har været tillidsvalgt i syv år – fem år som arbejdsmiljørepræsentant og to år som tillidsrepræsentant. Mens jeg var arbejdsmiljørepræsentant modtog vi priserne “Årets arbejdsplads 2013” og “Nordfyns kommune arbejdsplads”.

I min fritid er jeg aktivt medlem af forskellige netværk. Jeg er formand for en lokalbaseret forening, ”Mangfoldighed på Nordfyn”, men jeg arbejder også med forskellige frivillige foreninger, og jeg har derigennem kontakt med mange mennesker.

Din hverdag er min politik

Nordfyns Kommune er en dejlig kommune, hvor der er plads til alle. Vi er hinandens forudsætninger for at skabe en god kommune.

Familien skal være i centrum, når de har brug for hjælp. Vi skal sikre en god pasning i dagpleje, vuggestuer og børnehaver. Når børnene kommer i skole, skal vi sørge for at vi ruster dem til at tage en uddannelse, så ingen tabes på gulvet. Kvalitet i undervisningen skal være fokuspunktet for vores skoler, og de svageste børn skal sikres små, overskuelige miljøer at være i.

Vi skal i fremtiden investere i mere velfærd. Der bliver flere ældre, og de skal have en tryg alderdom.

Vi vil gerne udvikle vores kerneopgaver indenfor rammerne af den kommunale organisation. Vi skal have sikret et kommunalt system, der sikrer den nødvendige omsorg for vores borgere, så de kan komme på fode efter sygdom.

Som ny kandidat vil jeg gerne give kommunen et frisk indspark, og jeg er åben for debatter og idéer.

Tlf. 5533 7655
E mail:  alielvis@yahoo.com

 

Webmaster