Formand Helle Nielsen, LO Fyn bød velkommen.

Af Erling Jensen

Torsdag den 23. maj deltog jeg sammen med en kammerat i valgarrangementet på Skovby Forsamlingshus ved Bogense. Det  var  første gang, at vi har deltaget i et vælgermøde, men det bliver ikke det sidste, for det var både hyggeligt og meget interessant.

At der efter debatten blev serveret stegt flæsk i persillesovs med nye kartofler og rødbeder var selvfølgelig medvirkende til at gøre det ekstra hyggeligt. Der var tæt på fuldt hus i Forsamlingshuset, der kunne opleve en spændende debat.

Helle Nielsen, formand LO Fyn bød velkommen og Kurt René Eriksen, rektor på Nordfyns Gymnasium styrede på udmærket vis aftenens debat.

Dan Jørgensen skulle have medvirket i debatten, men var blevet forhindret. I stedet deltog Erik Christensen, også medlem af folketinget og tidligere borgmester i Nyborg. Desuden deltog Eva Jørgensen, Dansk Folkeparti, Rasmus Peter Henriksen, SF og Bo Libergren fra Venstre.

Erik Christensen, Socialdemokratiet – medlem af Folketinget.

Rasmus Peter Henriksen, SF.

Eva Jørgensen, Dansk Folkeparti

Bo Libergren, Venstre.

Kurt René Eriksen, rektor på Nordfyns Gymnasium var ordstyrer.

Der blev lyttet med stor interesse.

Nogle af de mange deltagere.

Fra venstre: Eva Jørgensen, Dansk Folkeparti – Erik Christensen, Socialdemokratiet – Rasmus Peter Henriksen, SF – Bo Libergren, Venstre.

Webmaster