Bliv del af et godt fællesskab

Du er velkommen som nyt medlem af Socialdemokratiet. Vi har et månedligt gruppemøde på Nordfyn, hvor alle medlemmer kan deltage. Vi får vendt den aktuelle situation på Nordfyn.

Søndag den 23. august var der besøg på Søren Dyssemarks mælkelandbrug i Bårdesø. Det blev en meget vellykket eftermiddag, hvor vi fik et godt indblik i, hvordan nutidens landbrug ved hjælp af robotter og andet digitalt teknik får produceret kvæg. Og så er det jo altid hyggeligt at være sammen med vennerne fra partiet.

Mandag den 7. september var der fyraftensmøde med Klima-energi og forsyningsminister Dan Jørgensen hos 3F i Søndersø. Der var 20 medlemmer til stede, hvor vi fik en god snak med Dan om retten til tidlig pension. Også i Nordfyns Kommune er der mange nedslidte, der kan få hjælp af det nye udspil.
Ifølge beskæftigelsesministeriet kan det dreje det sig om 268 personer, som har mulighed for at gøre brug af tilbuddet alene i Nordfyns Kommune.

Ingen tvivl om er vi stolte af at have Mette Frederiksen som statsminister. Dan Jørgensen gav da også klart udtryk for sin store tilfredshed med Mette, som i forbindelse med coronaen har vist sig som en stor statsleder.

Synes du også at Mette Frederiksen gør det godt, og har du lyst til at være med i vores gode fællesskab, kan vi kun anbefale, at du melder dig ind. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Benyt indmeldelsesformularen. Så bliver du automatisk registreret.

Du kan evt. kontakte kasserer Mogens Jørgensen. Hans data kan du se her til højre.

 

Heidi Valentin blev valgt som ny formand

Heidi formand

Webmaster