Bernt Nikolajsen

Dette nyhedsbrev, som er udsendt 19. marts 2021, er orientering om ændringer i bestyrelsen, Nyvalgt spidskandidat og en ny regionrådskandidat. Der er en hilsen fra vores nyvalgte spidskandidat. 

Generalforsamling 

Tak for god deltagelse i vores generalforsamling lørdag d. 6. marts.  I år foregik det online, i        corona´ens tegn. Vores formand Rikke Jul Andresen flytter bopæl til anden kommune, derfor er der valgt ny formand. 

Undertegnede blev valgt som ny formand. Jeg takker for tilliden, og indtager ydmygt men stolt posten. Jeg er tidligere udvalgsmedlem i flere udvalg i partiet, næstformand, seneste kredsformand og nu så formand. Jeg glæder mig til at samarbejdet med bestyrelsen, A-gruppen & vores kandidater til kommunalvalget. 

Til bestyrelsen var der god opbakning til erfarne kræfter, men også til nye personer i bestyrelsen. Det glædes jeg over – og det er en god blanding af erfaring og nyt.  Tillykke til de ny- og genvalgte. 

Fremtiden ser lys og spændende ud for vores parti, også på Nordfyn. Og husk! Det bedste er, at du også kan være med. 

Bestyrelsen 

Bestyrelsen er allerede i arbejdstøjet (eller rettere fortsat i arbejdstøjet). Bestyrelsen har haft første og konstituerende møde. Næstformandsposten bliver delt mellem Kasper Solberg & Heidi Valentin pga. kommunalvalget. Ny sekretær er Dorte Geisler. Posterne i vores informations-, aktivitetsudvalget & mødeudvalget blevet fint fordelt mellem bestyrelsesmedlemmer og de af Jer, som har haft lyst og overskud til at indgå i vores arbejde. 

Tænker du nu – jeg ville også gerne være med, så skriv til mig. 

Ny spidskandidat
Helle Waagner er vores nye spidskandidat til KV´21. Helle har siddet i kommunalbestyrelsen på Nordfyn i 12 år. Hun har derfor stor politisk erfaring gennem en række politiske poster, som hun har beklædt. Det er bl.a: 

2010 – 2012
Formand for Sundheds-, Kultur- og fritidsudvalget 

2014-2015
Formand for udvalget Udsatte unge (§17.4. udvalg) 

2014-2021
Medlem af Social- og Sundhedsudvalget 

2020-2021
Medlem af Erhvervs-, Kultur-, og Fritidsudvalget 

Helle har således stor erfaring i det kommunalpolitiske. Hun bliver en skarp udfordrer til den nuværende borgmester. 

Vi kan desværre ikke drage fordel af den platform som en borgmesterpost giver, men vi har som parti mange fordele. Vi er mange – Vi er aktive & vi støtter op om vores spidskandidat & kandidater i øvrigt. 

Lige nu kan I like, dele og kommenterer Helles opslag på facebook – Det er vigtigt, så vi kommer ud til så mange vælgere som muligt. 

Der er en hilsen fra Helle Waagner: 

”Kære alle 

Jeg vil hermed takke for den store opbakning og tillid, der er udvist mig i min nye rolle som spidskandidat til kommunalvalget i november 2021. 

Det er en stor og spændende opgave, som jeg allerede er i gang med og som fordrer masser af arbejde i tæt samspil med bestyrelsen, A-gruppen og alle andre i vores stærke og vigtige parti. Jeg går derfor til arbejdet med stor dedikation og vil gøre mit bedste for at leve op til de forventninger, der er. 

Nu er kabalen lagt med Bernt og Kim som henholdsvis stærk formand og kandidat til regionsrådsvalget, og jeg som ny spidskandidat. Et spændende hold af kandidater til kommunalvalget er ved at blive sat, så meget vigtige skridt er taget med henblik på max. Indflydelse som følge af et rigtig godt resultat både til kommunalvalget og regionsrådsvalget. 

Vi skal alle i den grad i arbejdstøjet de kommende 8 mdr., men samtidig skal vi sammen have det både sjovt og hyggeligt på vejen!
Jeg er klar…!
 

Med ønsket til jer alle om en god weekend, når I kommer så langt” 

Ny regionsrådskandidat
Poul Andersen, tidl. folketingsmedlem og regionrådsmedlem de seneste to perioder har valgt at stoppe sit politiske virke, når valgperioden slutter 31/12-2021. 

Det har derfor været en stor glæde at vores mangeårige gruppeformand Kim Johansen valgte at stille op som kandidat til posten. Kim er torsdag aften på Middelfartkredsen ekstraordinære repræsentantskabsmøde blevet valgt uden modkandidater. Det er et godt valg. 

Kim har en stor opbakning både på Nordfyn men også i Middelfart. Men intet kommer af sig selv.  Vi skal bakke op om Kim, støtte osv. undervejs. Regionrådsvalg er tit det usynlige valg men vi kan sammen gøre vores kandidat synlig. 

De bedste hilsner 

Bernt Nicolaysen
Stenløkken 3
5450 Otterup
Mobil: 3036 6967
Mail: berntnicolaysen@live.dk

 

 

 

 

 

Webmaster