Rikke Juel Andresen

Kære medlemmer

Generalforsamlingen, der skulle have været afholdt d. 6. februar, er endnu engang flyttet, denne gang til 6. marts.

Samtidig er det på sidste bestyrelsesmøde besluttet at dette års generalforsamling vil blive afholdt som et online møde (elektronisk generalforsamling). Der er normalt ikke er lovhjemmel til at afholde elektronisk generalforsamling, men grundet covid-19-pandemien er det muligt, at generalforsamlinger kan afholdes elektronisk i overensstemmelse med en midlertidig bekendtgørelse fra Erhvervsministeriet. Bestyrelsen har vurderet, at det er nødvendigt at vi får afholdt generalforsamlingen, så den nye bestyrelse kan forsætte det vigtige arbejde blandt andet med valgkampen frem mod kommunal valget i november (KV21).

Der vil inden længe blive udsendt en mødeindkaldelse med link til mødet og med forklaring til hvordan generalforsamlingen afvikles elektronisk. Dagsordenen som er optrykt i sidste blad er stadig den gyldige dagsorden. 

Vi er i bestyrelsen rigtigt kede af at vi ikke kan møde alle jer medlemmer, da generalforsamlingen plejer at være et rigtigt godt sted, hvor vi mødes politikere og medlemmer sammen og har en god debat og nogle hyggelige timer. Dette må vi have til gode til næste år, hvor vi forhåbentligt også kan fejre et godt kommunalvalg! 

Med venlig hilsen

Rikke Jul Andresen
Formand for bestyrelsen for Socialdemokratiet Nordfyn

Se dagsordenen.

Webmaster