Kære alle medlemmer af Socialdemokratiet Nordfyn

Godt nytår

Jeg håber, at I er kommet godt ind i år 2021, og at vi snart kan se lidt lys for enden af den lange “corona tunnel”. Indtil da må vi bare passe rigtigt godt på hinanden allesammen og holde ud, selv om det er ved at være svært i denne mørke tid. Det er så meget imod vores natur som mennesker, at det sociale liv er sat på pause, det er svært for både unge som ældre. Heldigvis lever vi i en digitaliseret tid, hvor man kan lave et videoopkald, holde videomøder og i det hele tage sende nogle virtuelle kram afsted, og det har vi alle brug for.

Vores årlige generalorsamling skulle vi have afholdt d. 16 januar i Bogense, sådan som det også er annonceret i seneste blad. Men som så meget andet er generalforsamlingen udskudt foreløbig til d. 6 februar, men hvem ved om den dato holder, når vi nærmer os den deadline? Så når bestyrelsen holder næste bestyrelsesmøde midt i januar, tager vi stilling til, hvad vi tror på i forhold til afholdelse af generalforsamlingen på denne dato.

Gruppemødet på mandag d. 11.01 er også lukket for deltagelse af andre end A-gruppen og bestyrelsen, da de,t afholdes som et online møde i stedet. Har I spørgsmål eller kommentarer til dagsordenen er I meget velkomne til at kontakte enten vores gruppeformand Kim Johansen eller mig, så skal vi nok tage det med på mødet.

Mange hilsner

Rikke Jul Andresen

Webmaster