Dorte Geisler

Af Erling Jensen, Blæsbjerghus.

– Jeg har være medlem af Socialdemokratiet i to år. Har ellers altid stemt socialdemokratisk, men det er først nu, hvor jeg er gået på efterløn, at jeg hundrede procent kan gå ind i det politiske arbejde. Synes at det var rigtig spændende at deltage i et gruppemøde, da vi herved er tæt på politikerne, der sidder i byrådet, og så kan jeg være med til at bidrage med mine meninger og holdninger der.

Dorte Geisler bor i Søndersø, er gift med Bent Hansen, og de har tre voksne drenge, hvor den ene er en plejesøn. Og så har de også tre børnebørn. Hun fortæller, at hendes mærkesager er tidlig pension, hjemmepleje og plejeboliger, men hun har også interesse i anbragte børn, da hun selv har haft en dreng i pleje. I det hele taget er udsatte børn og voksne et væsentligt område, fortæller Dorte.

– I mit arbejdsliv i over 40 år i Odense Kommune, har jeg været tillidskvinde, medlem af fagudvalg i fagforening o.s.v.. Jeg var først beskæftiget som husassistent og senere som hjemmehjælper, og de sidste 25 år som mellemleder i plejebolig og hjemmeplejen, men desværre fik jeg stress og blev afskediget fra mit arbejde.

Den store erfaring gennem 40 års arbejde i Odense Kommune, vil jeg nu bruge i det politiske arbejde, og jeg ser frem til mange sjove og interessante opgaver, lyder det fra Dorte Geisler.

Webmaster